Dimarts, 13 Mai 2014 02:00

Deu anys de mostra d'arts escèniques i musicals

Escrit per 
Valorar aquest article
(0 vots)

Enguany és el desè any que l’Ajuntament de Sant Llorenç organitza la Mostra d’Arts Escèniques i Musicals del Municipi a l’Auditori sa Màniga de Cala Millor. Aquesta Mostra és possible gràcies a la participació de les escoles del terme municipal, l’Escola de Música i Dansa, el Centre Musical “A Contratemps”, les companyies amateurs del municipi, les corals i tantes altres iniciatives.

Tot plegat, en aquesta desena Mostra, que té lloc durant els mesos de maig i juny, les escoles i entitats de sa Coma, Son Carrió i Sant Llorenç hi han organitzat sis espectacles (amb 10 funcions) de teatre, música i dansa.

La previsió d’assistència de públic a la X MOSTRA D’ARTS ESCÈNIQUES I MUSICALS és d’un gran èxit de públic. Les xifres d’assistència de cada any demostren el gran interès que susciten les propostes concebudes al municipi i la gran implicació de moltes persones, sovint de forma desinteressada.

L’Ajuntament de Sant Llorenç vol agrair la col•laboració de totes les persones i entitats que han fet possible que aquesta iniciativa s’hagi consolidat i hagi donat tants bons resultats.

Llegir 224634 vegades Darrera modificació el Dijous, 22 Mai 2014 11:41