Avís legal

Avís legal de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar

En compliment amb la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, els informam què:

  • El domini www.santllorenç.es és titularitat de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, i es tracta d'un lloc web posat a disposició de qualsevol usuari/a amb l'objectiu de subministrar informació dels diferents serveis i gestions pròpies de l'organització municipal.
  • L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, amb CIF P-0705100-F, és una Administració Local domiciliada als efectes de la present informació a: la Plaça de l'Ajuntament, número 1, 07530 Sant Llorenç des Cardassar (Illes Balears)

Plaça Ajuntament, 1
07530 Sant Llorenç des Cardassar (Illes Balears)
Telèfon: 971 838 393 · Fax: 971 838 094
Correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

 Tots els signes distintius, marques, noms comercials, continguts (textos, gràfics, imatges, fotografies, software, links i resta de continguts audiovisuals o sonors i codi font...), estructura, disseny i forma de presentació dels elements i qualsevol altra informació que apareixi en aquest lloc web és propietat de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar i estan protegits pels drets de propietat industrial i intel·lectual.

L'/la usuari/a té prohibida la reproducció, transformació, distribució, comunicació pública i, en general qualsevol altra forma d'explotació dels elements referits a l'apartat anterior sense autorització expressa de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar. S'autoritza la impressió i descàrrega d'extractes dels continguts d'aquest lloc web únicament quan es realitzin per a ús personal o privat.

En aquest lloc web oficial l'/la usuari/a podrà trobar diversos enllaços que el conduïran a pàgines web independents d'aquesta amb la finalitat de facilitar l'accés a altres fonts d'informació a Internet relacionades amb la nostra organització municipal i amb respecte dels drets de propietat intel·lectual què, en el seu cas, puguin correspondre als seus autors. Així i tot, l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar no assumeix cap responsabilitat derivada de les connexions o els continguts d'aquests enllaços. Així mateix, l'establiment d'enllaços al lloc web de l'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar, previa sol·licitud i autorització d'aquests, hauran de respectar els drets de propietat intel·lectual de titularitat municipal.

L'/la usuari/a s'abstindrà d'utilitzar mitjans que puguin suprimir, alterar, eludir o manipular qualsevol tipus de dispositiu de protecció o sistemes de seguretat que puguin estar instal·lats i que comportin un risc o mal o inutilització de la seu Web i/o els seus continguts.

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar no es responsabilitza del possible ús inadequat que tercers realitzin d'aquesta pàgina Web, ni del contingut i actualització de la informació que prové d'altres persones físiques o jurídiques i que consti a la seu Web o de la que es remeti a partir dels enllaços i altres sistemes. Els continguts proporcionats mitjançant aquesta pàgina Web tenen caràcter merament informatiu, per la qual cosa l'ús què d'aquests pugui l'/la usuari/a i les eventuals conseqüències, mals o perjudicis que poguessin derivar-se, són de l'exclusiva responsabilitat de l'/la usuari/a. L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar no assumeix cap tipus de responsabilitat per mals i perjudicis de tota naturalesa que poguessin ocasionar-se per l'ús d'enllaços (links), directoris i eines de recerca, que permeten als usuaris/es accedir a llocs Web que perteneixen i/o són gestionats per tercers així com de la presència de virus o altres codis maliciosos en els continguts que puguin produïr qualsevol tipus de mals en el sistema informàtic, documents electrònics o fitxers dels usuaris.

L'Ajuntament de Sant Llorenç des Cardassar es reserva el dret d'exercir les accions legals que consideri adients derivades de qualsevol dels usos ilícits per part de tercers dels continguts de la seva pàgina web.